Sobre nosaltres - Arinsal Tecnologies


Missió

La nostra missió és desenvolupar projectes aconseguint la plena satisfacció dels nostres clients. Desenvolupem projectes de diferent complexitat, des de petits circuits electrònics fins a complexes sistemes encastats, adaptant-nos a les necessitats dels nostres clients.

Visió

Amb la satisfacció dels nostres clients volem guanyar-nos la seva confiança per al desenvolupament de futurs projectes i formar part d'una xarxa de professionals dedicats al desenvolupament de tecnologia.

Valors

- Compromís amb els projectes ben fets i la satisfacció dels nostres clients.
- Integritat, transparència i respecte en les relacions amb els clients i proveidors.
- Curiositat davant les noves tendències i reptes tecnològics.
- Disseny sostenible i de proximitat.
- No desenvolupem aplicacions militars.

Com treballem

La nostra forma de treballar és la següent:

Especificacions
Seiem amb el client i revisem i discutim les especificacions i possibles opcions. En aquesta fase es defineixen els temps de desenvolupament, els objectius de cost i l'abast del projecte. Evaluem els costos en temps i diners i presentem l'oferta per al projecte. Un cop acceptada l'oferta per part del client, les modificacions en les especificacions seran avaluades i es cotitzaran.

Esquemàtics
En aquesta fase es fa el disseny dels esquemes electrònics amb continues revisions amb el client. Un cop acordats i validats començarà la fase de layout. Per començar la fase d'esquemàtics, el client haurà de fer un pagament inicial del 20% del cost del projecte.

Layout
En aquesta fase es fa el layout de les plaques. Es validen les dimensions de les plaques i el posicionat dels components abans de començar l'enrutament de les pistes. Per començar la fase de layout, el client haurà de fer un pagament del 30% del cost del projecte.

Posta en marxa
En aquesta fase es fa la posta en marxa del prototips. En el cas de disposar de micro-controlador, es desenvoluparà el software de test necessari per demostrar el funcionament de la placa. Per començar la fase de posta en marxa, el client haurà de fer un pagament del 30% del cost del projecte. Un cop finalitzada aquesta fase i per alliberar els fitxers de disseny (esquemàtics, model 3D, gerbers, BOM, SW source files, ...) el client haurà de fer el pagament del 20% pendent del cost del projecte.

En cas que Arinsal Tecnologies hagi d'encarregar-se de la fabricació i muntatge de prototips, es farà el cobrament per avançat (cost de fabricació, muntatge i gestió) d'aquesta part.